Medicină generală

Cabinetul de medicină generală  vine în întâmpinarea pacienților care doresc să își verifice periodic starea de sănătate, să primească sfaturi de nutriție, igienă și prevenție. În cadrul investigației de medicină generală, doctorul discută cu pacientul despre istoricul său medical și îl consultă pentru a evalua starea actuală de sănătate și a stabili un plan de tratament, dacă este cazul, sau un plan de investigații medicale necesare pentru un diagnostic corect.

Consultația include măsurarea tensiunii arteriale și a pulsului, ascultarea plămânilor cu ajutorul stetoscopului, cântărire și măsurare pentru stabilirea Indicelui de Masă Corporală. În funcție de istoricul medical al pacientului și rezultatul consultului e medicină generală, doctorul poate recomanda un set de analize de sânge sau efectuarea unor investigații medicale ecografice, care se pot efectua tot în clinica noastră, în cadrul unui consult extins interdisciplinar.

Astfel ne dorim ca, printr-o singură vizită la clinica noastră, să beneficiați de toate investigațiile necesare pentru stabilirea stării dvs de sănătate și stabilirea unui diagnostic complet și corect.

În cazul copiilor, se respectă același plan de consultație, cu accent pe sfaturile de nutriție și igienă, necesare mai ales atunci când cei mici merg la grădiniță sau la scoală și au nevoie și de îndrumarea unui specialist pentru a evita pe cât posibil bolile care pot să apară în colectivitate.

La nevoie, putem administra vaccinuri, atât pentru copii cât și pentru adulți.

Clinica noastră vă stă la dispoziție cu o echipă medicală formată din medici primari de specialitate, care au o vastă experiență în consultul și tratamentul copiilor. De asemenea, am amenajat un spațiu dedicat celor mici și avem personal cu experiență care îi poate supraveghea dupa consultul de specialitate, cât timp părinții discută cu doctorul sau beneficiază la rândul lor de o investigație medicală în clinica noastră.